Hétvégén kinyit a Mecsextrém Park, a Zselici Csühögő is újra közlekedik

A korlátozások enyhülésével a Mecsekerdő szabadidős programlehetőségei is fokozatosan indulnak újra. Hétvégén már birtokba lehet venni a Mecsextrém Park egyes játékait Árpádtetőn, és az almamelléki erdei kisvasút is menetrend szerint közlekedik. 

A temészetben kikapcsolódni vágyók biztonsága most a legfontosabb, így a szolgáltatások egyelőre korlátozottan és a szükséges óvintézkedések betartása mellett vehetők igénybe. Íme a részletek:
 
Pályára áll az erdei kisvasút
A Zselici Csühögő május 9-től már menetrendszerűen közlekedik hétvégenként és ünnepnapokon, egyelőre kizárólag a nyitott kocsikkal. Almamellék állomásról 10, 12 és 14 órakor indul járat Sasrétre, ahonnan visszafelé 11, 13 illetve 16 órakor közlekednek a szerelvények. A biztonságos távolság betarthatósága érdekében az utasok létszáma korlátozott, ezért itt is előzetes regisztráció szükséges, valamint az állomáson és az utazás során kötelező a szájmaszk viselete.
 
MEXkluzív pályabérletek a kalandparkban
Május 8-tól két helyszínen, az erdei bobpályán és a hófánk csúszdapályákon is lehet már suhanni. Mindkét játék 50 perces turnusokra foglalható, és ebben az időszakban csak egy háztartásból érkező vendégek használhatják a pályákat. Előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás minden esetben kötelező, mint ahogy a szájmaszk viselete is!
A Park májusban hétfő kivételével minden nap 10-19 óráig fogadja a bejelentkezett látogatókat
A további játéklehetőségek beindítása fokozatosan történik majd, terveink szerint hamarosan az Airsoft pálya is csatasorba áll.
 
 
 
Kelt: 2020.05.08. 12:15
Link küldése E-mailben $a_print

Mecsekerdő Zrt.